fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Bestill akutt

  Impuls Helse ønsker at du skal ha et sted å ringe dersom du skulle være uheldig å oppleve akutte smerter du har behov for å få undersøkt og behandlet.

  Vi hjelper deg så raskt som mulig og du kan finne ledige timer på vår online booking eller ved å ringe oss på 66 80 28 64. Utover åpningstidene våre gjelder egne priser og du når oss alltid på vårt vanlige telefonnummer.

  Vi tar telefonen både på kveldstid og i helger.

  Ofte gjelder akutte timer plutselige oppståtte smerter (kink) i rygg eller nakke, og det oppleves ofte som at man ikke kan vri ryggen eller nakken til siden. Som regel er disse smertene ufarlige, men det er nyttig med en grundig undersøkelse for å få riktige råd. Gjør du de riktige tingene i den første fasen etter at smertene har oppstått har du gode prognoser og vil som regel oppleve bedring raskt.

  Obs: ved tap av blærekontroll eller følelse i skrittet skal du kontakte lege eller legevakt umiddelbart. Ikke nøl med å ringe 113.

  Ved idrettsskader, som akutte kne- og ankelskader har man mye å tjene på å komme raskt i gang med riktige tiltak. Det er viktig med rask behandling og målet er å begrense indre blødninger og forebygge eller lindre smerte. Dette vil skape bedre betingelser for påfølgende behandling og tilheling av skaden. En riktig diagnose er viktig for når du skal starte opptreningen, hva du skal gjøre og hvor lang tid opptreningen tar.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.