fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Trykkbølge

  Trykkbølgebehandling kan være en effektiv behandlingsmetode for langvarige senelidelser og fungerer ved å sende trykkbølger inn i det skadede vevet. Dette gjøres via en applikator som lager mekaniske trykkbølger som brer seg innover i vevet.

  Trykkbølgene setter i gang flere fysiologiske responser som kan resultere i smertelindring. Studier har vist at det ved langvarige senelidelser er det et økt antall frie nervetråder som reagerer på trykk og belastning og som gir smerter ved belastning og aktivitet. Trykkbølgebehandling reduserer antall frie nervetråder og dermed smerte ved belastning.

  Hvem har behov for trykkbølgebehandling?

  Trykkbølgebehandling er for deg som har slitt med senetilstander over tid. Dersom du har prøvd annen behandling, spesielt tilpassede styrkeøvelser og belastningsjustering av smertegivende aktiviteter, uten tilfredsstillende resultater er trykkbølge noe du kan vurdere. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på om trykkbølge er riktig for deg.

  Hvordan gjennomføres trykkbølgebehandlingen?

  Trykkbølgebehandlingen gjennomføres som regel 3-5 ganger, men det er alltid en fortløpende vurdering. Har man ikke fått fremgangen man ønsker etter 2-3 ganger så vil man avslutte behandlingen. Vi vil alltid kombinere trykkbølgebehandlingen med annen behandling og andre tiltak.

  Utvalg diagnoser som responderer godt på trykkbølgebehandling:

  musearm/tennisalbue
  golfalbue
  kalkskulder
  hælspore
  runners knee
  jumpers knee
  achillessmerter

  .

  SAMSUNG CSC

  Vi bruker MASTERPULS® 100 ULTRA – en ny standard innen radierende trykkbølgebehandling

  2 Comments
  1. Pingback: Smerter i akillessenen | Impuls Helse

  2. Pingback: Plantar Fascitt | Impuls Helse

  Comments are closed.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.