fbpx

Trening og behandling hjemme

Vi har gleden av å tilby hjelp hjem til deg! Hvis du ikke har mulighet til å komme til oss, kommer vi til deg! Vi ønsker å bidra til at du får helsegevinster, selv om dette utføres hjemme.

Vårt mål er alltid å se muligheter, og tilpasse og skape tilbud som hjelper mennesker til bedre helse. Det kan vi få til sammen med deg, akkurat der du er. Vi har et team med terapeuter og trenere du kan benytte deg av.

Allerede ved lansering av dette tilbudet hjelper vi mange både med trening og behandling hjemme. Dette er alt fra eldre som ønsker å bli sterkere og få bedre balanse, til mennesker som ønsker å spare tid og få hjelpen der de er, eller bare få en trener helt hjem i stua!

Vi tar med nødvendig utstyr og kartlegger dine behov sammen med deg, slik at vi sammen kan sette i gang slik at du får en god hverdag!

Vi tilbyr både tradisjonelle undersøkelses- og behandlingstimer, samt pakker på trening og behandling. Flere av de vi besøker hjemme har langsiktige mål og benytter våre pakker.

Vi kaller tilbudet vårt IMPULS TIL DEG. Bestill i dag ved å kontakte oss med dine ønsker, så kontakter vi deg raskt for å avtale tid.

KONTAKT

Mail: timebestilling@impulshelse.no
Telefon: 66 80 28 64

PRISER

Pakker:

  • BEHANDLING 10x (45 min): 8900 kroner
  • TRENING 10x (60 min): 9900 kroner
  • ERNÆRING 10x (60 min): 9900 kroner
    På pakker gir vi gratis 1. gangssamtale for å utrede behov og målsettinger.

Enkelttimer:

  • BEHANDLING 45 min: 920 kroner
  • TRENING 60 min: 1080 kroner

NB. dette tilbudet gjelder kun i Nordre Follo kommune, deler av Ås Kommune (Vinterbro, Nordby, Ås sentrum), samt Indre Østfold (Askim, Spydeberg, Knapstad). I visse tilfeller kan vi reise lenger, så ta kontakt dersom du ønsker vår hjelp.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.