fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  5 ting du skal forvente når du kommer til behandling på Impuls Helse

  De fleste som oppsøker en behandler gjør det fordi de har smerter. Smerter er noe alle har fra tid til annen, så det er ikke alltid smerten i seg selv er avgjørende for å bestille en time. Som regel oppsøker folk oss når smerten går ut over en funksjon, når den har vart lenger enn de forventet eller når de lurer på om det er noe det bør tas nærmere hensyn til.

  Smerte er en kompleks mekanisme og smerteomfanget avhenger av mange faktorer. Det er viktig å komme til en behandler som tar dette seriøst og påvirker deg slik at smertene raskest mulig bedrer seg. Ofte er det en kombinasjon av flere tiltak som inkluderer både deg selv og behandleren som gir et optimalt resultat til slutt.

  Som pasient bør du forvente at behandleren møter deg på den beste måten han/henne kan, at det han/henne gjør er rettet mot at du skal bli fortest mulig bra og at det gir deg verktøy du kan ta med deg hjem. Du skal sitte igjen med god forståelse av plagene dine og evnen til å holde deg frisk når bedringen er på plass.

  Hos Impuls Helse vil vi at du skal forvente:
  1. at du tas høflig i mot og at behandleren ser deg og hører på din historie og din forståelse av plagene dine. Dette krever at det settes av god tid til den første samtalen og at du gis rom til å fortelle om det du opplever. Du skal forvente at vi stiller deg spørsmål som utfordrer deg til å se plagene dine opp mot livssituasjonen din og de faktorene som kan spille inn. Gjennom denne samtalen skal du forvente at vi ikke ser deg som en vond kroppsdel, men at vi ser hele bildet og deg som person. Du skal forvente at din oppfatning av plagene og hva du tenker er årsaken til dem tas med i betraktningen.
  1. at behandleren gjennomfører en grundig undersøkelse basert på de opplysningene som har kommet frem under den første samtalen. Deler av undersøkelsen kan være standardiserte tester og testregimer, men du skal forvente at deler av den er spesifikk for deg, dine plager og de situasjonene hvor du opplever plager.
  1. at behandleren i tillegg til manuell behandling gir deg aktive tiltak rettet mot plagene dine som du skal gjøre mellom konsultasjonene. Du skal også prøve disse øvelsene under behandlingstimen så du vet hvordan du skal gjennomføre disse. I tillegg skal du få råd om hvordan du kan endre ting i den aktuelle aktiviteten/situasjonen du har plager i og eventuelt informasjon om hvordan andre aspekter ved livet ditt kan påvirke årsaken til plagene dine.
  1. at vi sammen både etter første time og oppfølgingstimer oppsummerer de tingene vi har snakket om og de tiltakene som har blitt gjort og legger videre plan sammen. Du skal forvente at du gis forståelige forklaringer og at vi som behandler har forstått de refleksjonene du har gjort deg.
  1. at dersom vi ikke har svar på de tingene du spør om er ærlige og sier at ”det vet vi ikke”, eller at ”det finnes det ikke klare svar på”, istedenfor å finne forklaringer uten hold i den kunnskapen som finnes per dags dato. Du skal også forvente at vi henviser deg videre dersom du kommer med noe vi ikke vet nok om og som andre instanser har spesialisert seg på. Du skal også forvente at vi spør kollegaer om råd, både på huset og utenfor, dersom vi ikke får den progresjonen vi ønsker.
  – Velkommen til Impuls Helse –

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.